
Forretter
Confitert laks fra Kvarøy
Carpaccio av hval fra Lofoten
Fiskesuppe med kveite fra Nesna og reker fra Tonnes
Hovedretter
Dronninga - kveite fra Nesna, med hollandaise på egg fra Mehus på Nesna
Øyværingen - pannestekt laks fra Kvarøy på sjømatrisotto
Skikkelig biff - med bearnaise på egg fra Mehus
Andebryst - med rødvinssaus og sellerichips
Pasta pappardelle - med økologisk lam fra Hugla
Kraftburger - med gorgonzola og bacon, chips og aioli
Økologiske grønnsaker fra Handnesgården
Desserter
Favoritten - sjokoladefondant med is og bringebærcouli
Epleslang - lun, frisk eplekake med is og bringebærcouli
Auroras ostekake - frisk kake med bær og bringebærcouli
Gode viner tilpasset menyen
I sommersesongen serverer vi deilige pastaretter og ulike smørbrød mellom kl 11:00 og 15:00. Kjøkkenet åpner igjen for À la carte fra kl 18:00 til 22:00. Søndager fra 14:00 til 20:00
Kanskje du har lyst å se så oss lage snadder med kamskjell på TV2s "Truls - oppdrag Hurtigruten"?