Forretter
Confitert laks fra Kvarøy

Carpaccio av hval fra Lofoten

Fiskesuppe med kveite fra Nesna og reker fra Tonnes

Hovedretter
Dronninga - kveite fra Nesna, med hollandaise på egg fra Mehus på Nesna

Øyværingen - pannestekt laks fra Kvarøy på sjømatrisotto

Skikkelig biff - med bearnaise på egg fra Mehus

Andebryst - med rødvinssaus og sellerichips

Pasta pappardelle - med økologisk lam fra Hugla

Kraftburger - med gorgonzola og bacon, chips og aioli

Økologiske grønnsaker fra Handnesgården

Desserter
Favoritten - sjokoladefondant med is og bringebærcouli

Epleslang - lun, frisk eplekake med is og bringebærcouli

Auroras ostekake - frisk kake med bær og bringebærcouli

Gode viner tilpasset menyen 

I sommersesongen serverer vi deilige pastaretter og ulike smørbrød mellom kl 11:00 og 15:00. Kjøkkenet åpner igjen for À la carte fra kl 18:00 til 22:00. Søndager fra 14:00 til 20:00

Kanskje du har lyst å se så oss lage snadder med kamskjell på TV2s "Truls - oppdrag Hurtigruten"