Ta med din gruppe og besøk vår kreative oase ved havet.

Bo på komfortable hytter og rom. Hotell/juniorsuite-standard. Vi har kapasitet til maksimalt 45 personer på enkeltrom. Rundt 80 personer, om rom/hytter kan deles. 

Den faglige delen foregår i våre nye møtelokaler. Tre møterom, fra 2 til 35 personer. Livescenen er en fin plenumssal for opp til 80 personer. 

Lunsjen og middagen nyter du i vår nye Aurora restaurant. Vertinna forteller gjerne en røverhistorie eller to mellom rettene, eller som følge til desserten. Vi serverer gode viner tilpasset menyen. Menyen er forankret i flotte råvare og godt håndverk.  

Dag to kjører vi gjerne et kajakkkurs i samarbeid med Hav og Fritid, båttur med vår svært komfortable "Perfect Moment", eller heftig havrafting. Vi kan ta turen "ut i øyan" og spise lunsj på en gourmetrestaurant. Fjordfiske med Kystlagets skøyte Nesnakroken", er en nydelig naturopplevelse i sakte fart og med beroligende dunk-dunk-musikk fra motoren i bakgrunnen.

Teambygging - leker for voksne - tilpasses gruppen, og tiden vi har til rådighet. Latter og uhøytidelige konkurranser rister gjengen din sammen. 

Ta kontakt på
tlf +47 75 05 65 40
e-post: nina@havblikknesna.no
for et uforpliktende tilbud på overnatting, mat og opplevelser.

Perfekt for grupper på 10 - 50 personer.